Links


EFSAC

www.efsac.org

EFSAC is the European Fire and Security Advisory Council. It is the umbrella organisation of the European associations active in the field of fire protection and intrusion protection. EFSAC was founded in Brussels in 1990.

EUROSAFE

www.eurosafe-online.com

Eurosafe is de Europese koepelorganisatie die de belangen van de nationale brancheorganisaties behartigt van de Europese safeindustrie, inclusief inbraak- en brandwerende producten. 

EFSG


www.efsg.org

European Fire and Security Group

Nederlands Normalisatie-instituut (NEN) 

www.nen.nl

Het NEN is het Nederlands Normalisatie-instituut. Hier worden door ruim 1400 normcommissies met 7000 leden normen opgesteld. Het NEN organiseert ook cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten om het gebruik van deze normen te bevorderen. Het NEN is een stichting zonder winstoogmerk en is gevestigd in Delft.

Vereniging FME-CWM

www.fme.nl

FME is Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie. FME is actief belangenbehartiger voor haar leden op nationaal en internationaal niveau, biedt dienstverlening aan individuele lidbedrijven en aan clusters van lidbedrijven en ondersteuning aan 130 brancheorganisaties.

Verbond van Verzekeraars

www.verzekeraars.org

Het Verbond van Verzekeraars is een belangenvereniging van particuliere verzekeraars op de Nederlandse markt.